Presenteren Badges
Verfijn op

Badges

BudgetOffice heeft een ruim en compleet assortiment aan badges. Wij bieden verschillende soorten goedkope (naam)badges, zoals; badges met speld, badges met clip, badges met magneten en badges met clip+speld. Ook voor badge accessoires zoals keycords, afrolmechanisme en zelfklevende badges.


Bestel goedkope naambadges bij BudgetOffice en profiteer van onze goede service en snelle levertijd van één werkdag.


SLEUTELHANGER DURABLE KEYCORD GROEN

Voorradig

Productnummer: 327928
€ 1,41 STUK

Goedkope naambadges, houders en accessoires

Naambadges zijn er in verschillende soorten en maten. Naambadges zorgen ervoor dat je tijdens een bijeenkomst of vergadering snel bezoekers kunt herkennen. Bij een ontmoeting waar je veel nieuwe mensen leert kennen zijn naambadges erg handig. Op deze manier kom je snel met mensen in gesprek en onthoud je sneller de namen.


Goedkope naamkaartjes bestellen

Een ander woord voor badges is ook wel naamkaartjes. Eigenlijk komt dit op hetzelfde neer. Bij Budgetoffice bestel je naamkaartjes voor de laagste prijs en heb je de volgende dag je bestelling al in huis! 
Bekijk hier onze aanbieding aan badges


Naambadges met speld kopen

Het soort naambadge die iedereen het meest bekend voorkomt zijn de naambadges met speld. Op vele grote evenementen krijg je vaak een naambadge bij binnenkomst. De reden dat de naambadge met speld veel gebruikt wordt is dat deze badge goed blijft zitten en niet zorgt voor veel schade aan uw kleding. Tegenwoordig wordt ter vervanging van de speld badge vaak gebruik gemaakt van de Goedkope naambadges met magneet.


Goedkope naambadges met clip en speld kopen.

Mocht je de keuze aan de bezoeker of klant zelf willen laten. Dan kan je kiezen voor naambadges die beide mogelijkheden bieden. De naambadges met clip en speld laten de keuze aan de drager hoe de badge te dragen. Zo kan de drager bijvoorbeeld voorkomen dat er gaatje in de blouse komen door de speld van de badge.


Naambadge met magneet bestellen.

Om schade aan kleding door een speld of verfrommelde kleding door een clip te voorkomen wordt er vaak gekozen voor naambadges met magneet sluiting. De magneten zijn sterk genoeg om de naambadge goed op z’n plek te houden. Tevens is het bevestigen en ontkoppelen van de naambadge eenvoudig. BudgetOffice heeft verschillende soorten goedkope naambadges met magneet.


Badge accessoires en koorden.

Neem ook eens een kijkje in ons assortiment goedkope badgekoorden en keycorden. Bespaar de dragers van naambadges onnodig veel moeite. Gewoon eenvoudig het keycord om de nek en geen gedoe met spelden of clipjes.


Kijk gerust rond in ons assortiment badges en naambordjes. Ben je op zoek naar een specifiek artikelen? Gebruik dan onze zoekfunctie of gebruik de verschillende filters om de artikelen te filteren.